ТОП 10 поени на НОВАК ЃОКОВИЌ: Машина број 1

Овие поени го натера Ноле да се насмевне…

Светскиот тениски рекет број 1, Новак Ѓоковиќ, успева да остане на самиот врв на тенискиот свет долги години. Ноле е шампион, затоа што овој човек постигна рекорди и успеси како никој од спортисти те на Балканот до сега. Од 2003 година, овој човек има успеси и победи и успева да се бори против некои од најдобрите тенисери во светот, како што се Рафаел Надал и Роџер Федерер.

Овој пат, решивме да се потсетиме на многу интересни моменти и во исто време поени кои засекогаш ќе останат во сеќавањето на Новак, затоа што успеаја да измамат насмевка вредна милијарди на неговото лицето.