Уапсен Роналдињо!

Познат фудбалер фатен со лажна лична карта на аеродромот ...

Се појави вест, која ни кажува дека Роналдињо е уапсен во Парагвај, бидејќи имал пасош во кој се наведува дека е граѓанин на Парагвај. Бидејќи сите се свесни дека Роналдињо е славен Бразилец, работниците за контрола на пасошите го проверувале неговиот пасош, по што утврдиле дека тој е лажен.

Роналдињо и неговиот брат сакаа да се качат во авион со лажен пасош, па тој беше приведен од полицијата за да утврди точно од каде потекнува неговиот лажен пасош и зошто не сакаше да ги покаже своите вистински патни исправи.

Роналдињо дојде во Парагвај за да ја промовира својата книга со наслов „Генијот на животот“, но сега неговите планови се нарушени.