Вака изгледа плажата во Будва каде за лежалки се плаќа и 150 евра

За време на годишните одмори, многу луѓе планираат летен одмор и секогаш ја вклучуваат цената на лежалките во нивните трошоци. Споредувајќи ги цените во Црна Гора, Грција или Хрватска, две лежалки во Црна Гора на оваа плажа можат да изнесуваат 150 евра.


Толку чини да уживате во плажа на еден хотел. Меѓутоа, покрај лежалки, чадори и крпи, добивате и шише од популарниот алкохолен пијалок, или ладен чај, овошје и четири шишиња вода.

View this post on Instagram

A post shared by Luxury Hotel & Resort in Budva (@dukleylifestyle)

Тоа е плажа на луксузен хотел, кој има пет sвезди. Цената на престојот во овој хотел се движи од 970 евра па нагоре.

View this post on Instagram

A post shared by Luxury Hotel & Resort in Budva (@dukleylifestyle)


Плажата е многу чиста и уредна, а има место каде што можете да паркирате брод.


Фото: Инстаграм/Твитер/freepik