Веќе се фаворит: Пристигаат новите Nike Daybreak Bright Citron патики

Пристигаат новите „Nike“ патики кои ќе ги воодушеват сите обожаватели на овој бренд..

Компанијата „Nike“ уште еднаш не израдува и ги претстави овие феноментални патики кои ќе ве воодушеват. „Nike“ овој пат соработуваше со брендот „Undercover“ и така ги создадоа „Daybreak Bright Citron“ патики кои носат неверојатна боја и дизајн кои ќе ги направат да останат популарни во текот на целата година.

Сиво-жолтата боја со црни детали ги прави овие патики да бидат доста впечатливи и да бидат вашиот главен моден детаљ. Креирани се специјално за да бидат удобни и практични, па може да ги носите секаде, дури и на тренинг. Ѓонот е мек и анатомски дизајниран за да го држи вашето стапало во најправиланта положба, додека горниот дел од патиките е заштитено за да ве спречи од изместување на зглобовите.

Задниот дел на патиката се карактеризира со молскавична пластична рамка, што ги прави овие патики посебни за веднаш да ви западнат во очи.

Цената на овој модел патики е 160 долари и наскоро ќе се најдат во продажба.