Велигден во Крушево - голема open air забава во најголемиот адреналински парк во Македонија

Дочекајте го Велигден во Крушево со Panorama All Season Adventure.

На 4ти мај од 10 до 16 часот, бидете дел од највозбудливата open air забава за целото семејство во најголемиот адреналински парк во Македонија. Детска програма, настапи во живо на Пајак и Бени Шаќири, забава со диџеи и адреналински авантури во текот на целиот ден. 

Дојдете и поминете незаборавен и возбудлив велигденски викенд во Крушево со PANORAMA ALL SEASONS ADVENTURE. 

Инфо и резервации на 072805805


Пр објава