Versace Pour Homme: Ја отелотворува личноста на модерен, самоуверен човек

Versace Pour Homme Eau de Toilette е класичен машки мирис во модерно руво. Ја отелотворува личноста на модерен, самоуверен човек, неговата свесност, спонтаност и поврзаност со природата.

ароматичен фугер мирис

мирисна композиција инспирирана од Медитеранот

создаден е од парфимерот Алберто Морилас во 2008 година

Состав на мирис

Цитрусна експлозија на свежина под водство на бергамот, горчлив портокал, калабриски лимон и нероли веднаш ќе ве телепортира на брегот на Медитеранот искапен од сонцето. Впечатокот дополнително го засилуваат ароматичните цветови на опоен зумбул и нежниот здравец. 

Во срцето на миризливиот состав се комбинираат малку зачинета бистрина жалфија и слатките ноти на кедар. Основата на мирисот Versace Pour Homme креативно комбинира топла, слатка тонка зрно и дрвенести ноти на уд со сензуален мошус и килибар.