(ВИДЕО) Како се прави пица во вселената?

Погледнете како астронаутите прават вкусни пици во вселената..

Сигурно сте се запрашале 1000 пати што јадат астронаутите додека престојуваат во вселенскиот шатл, надвор од земјината гравитација и атмосфера. Одговорот на тоа прашање може да ве шокира.

Иако, во повеќето случаи јадат специјално подготвена хранлива храна која ги обновува мускулите и коските, астронаутите често знаат да се разбудат и да се забавуваат, а ниту една забава не е добра, ако нема пица на масата. Поради ова, тие често знаат да направат различни пици и да уживаат во неверојатниот поглед и во вкусната храна.

Овие астронаути одлучија на сите да им покажат како тие припремаат вселенски пици и како се забавуваат, па затоа погледнете го ова сјајно видео.