(ВИДЕО): Како вежба Арнолд Шварценегер?

Шварци упорен и целиот во мускули.

За него се вели дека е првиот вистински бодибилдер и одговорен за популаризирање на спортот. Тој досега беше 8 пати шампион на МР. Олимпија. Ја доби својата најпопуларна улога како најсмртоносниот робот на иднината, Терминатор.

Иако сега е во сериозни години, поранешниот гувернер на Калифорнија, Арнолд Шварценегер не дозволува годините да го спречуваат да ги постигне своите цели.

Кога ќе го видите ова видео во кое тој тренира, веќе нема да имате изговори за „Мразам да вежбам“.