(ВИДЕО): Наш читател го сними Роналдињо во Дубаи

Поранешниот светски фудбалер број еден, Роналдињо е познат и по своите патувања ширум светот но и по трошењто пари за секакви луксузни нешта.

 А, и жените му се слабост.

Секако, сето тоа може да си го дозволи. Во моментов ужива во Дубаи, а ексклузивно за Машки магазин, еден наш верен читател ни го испрати видеото токму од градот на Иднината во кој фудбалерот престојува со своите пријатели. 

Еве го видеото: