(ВИДЕО) Нејзиното тело одбива да старее: Хали Бери на 53 години

Во шестата деценија, Хали Бери изгледа совршено. 
Актерката Хали Бери заблеска на социјалната мрежа Инстаграм. 

Во краткото видео се гледа неверојатно рамен стомак и совршени стомачни, а многумина беа шокирани од фактот дека има вакво тело во шестата деценија.

Оваа дама има 53 години, но нејзиното тело дефинитивно одбива да старее!