(ВИДЕО) ПРЕДИЗВИК: Пробајте да не се насмеете!

Дали можете подолго време да останете сериозни?

Одлучивме да ви го разубавиме денешниот ден, па сакаме да ве тестираме и да ви претставиме еден предизвик. Станува збор за – Пробај да не се насмееш. Се што треба да направите е да го догледате видеото до крај и да се обидете да останете сериозни до самиот крај.

Проверете колку може да издржите: