ВИДЕО: Сите одбрани на Столе Димитриевски, цела Барселона немаше шанси со македонскиот голман

Рајо Валјекано ја запре Барселона, одигра 0-0, а за големиот е најзаслужен нашиот Столе Димитриевски.

Димитриевски одбрани сè што можеше и не можеше да се одбрани, ги фрли во очај сите во Барселона, тој е МВП на мечот, имаше 10 одбрани.