За јасна видливост: Машка елееганција наречена Tisssot Visodate

Инспириран од колекцијата Tissot Visodate од 1954 година

Tissot Visodate ја преведува носталгијата во современи часовници посветени на деталите. Нежно закривен бројчаник го отсликува сафирното стакло со купола, и двете дизајнирани да го прикажат јасно видливиот ден и датум. 


Tissot Visodate е елегантен часовник, совршен за секоја пригода, овој убавец е како создаден за вашата рака и животен стил.

https://bozinovski.com.mk/shop/watches/visodate-2/

ПР објава