За корекции потроши 15.000 евра: Што има корегирано Станија?

Можно ли е? 
Се доведе до совршенство па сега ќе бара 50 евра од фотка.
Имено експлицитни слики од Станија фановите ќе можат да видат само доколку си платат, пишуваат српските медиуми.

Српската старлета Станија Добројевиќ мината ги покажа последните корекции кои ги правеше на лицето во периодот кога беше во Америка.

Имено, Станија очигледно имала дополнителни интервенции на лицето, па ако ја споредиме фотографијата од 2019 година, и новата, старлетата скоро и да не личи на себе. Коментарите  веднаш беа дека Станија го смени личниот опис.

Истото се случи пред две години кога Станија Добројевиќ се приклучи на „Задруга 2“, дури и тогаш многумина не можеа да ја препознаат. Иако никогаш не криела дека има корекции на лицето и телото, најпознатата старлета се чини дека решила да молчи за своите операции што ги правела во последно време, но тие се многу видливи со голо око.

Судејќи според бројот на естетски процедури, може да се заклучи дека Станија вложила многу пари во нејзиниот ремонт, што е многу забележливо.

Износите се изразени во евра.

Нос- 2.000

Усни - Зголемување на усните со сопствени масти 400-600

Заби - 5000

Очни капаци - 600 до 1000

Гради - 3000 до 4000

Задник- од 2000 година

Надградба: 600