За оние кои не се срамат да бидат тоа што се: Kosta Azzurra од Tom Ford

Kosta Azzurra од Tom Ford е ароматичен воден мирис  и е унисекс. Беше беше лансиран во 2021 година. 

Горните ноти се древно дрво, морска трева, агар или уд, амбрета, кардамон и семе од целер; средните ноти се лимон, чемпрес, жолта мандарина, лаванда, мирта и артемизија; основните ноти се даб, темјан, ветивер, олибан, мастика или леќа и ванила.

Има цилиндрично стаклено шишенце со впечатлива, ребреста елеганција што е заштитен знак на мирисите Tom Ford Signature, сега во златна боја со златна плоча на која е изгравирано името на мирисот и брендот. 

Наменет за силни личности кои не се срамат да бидат тоа што се.