За силни мажи кои живеат по своите правила: Скапиот парфем Join the Club More than Words

Join the Club More than Words на Herjof го сметаат за еден од парфемите кој котира во првите пет најдобри на светот. Неговата цена за 50мл. е скоро 350 евра но оправдана е бидејќи не само што опива со мирисот, туку и мириса со денови.

Го карактеризираат како парфем за силни и независни мажи кои живеат по своите правила. 

Составот му е уникатен, измешан со цветни и дрвенести ноти, а неговата силина е токму во незаменливите тонови што ги испушта.