Du Bois Cavort: Предизвикува возбуда и интензитет на првата средба

Обвиткајте ги вашите сетила со интензивно интимен мирис кој буди чувства на возбуда и исчекување на првиот состанок. Парфемот Du Bois Cavort ја нагласува вашата индивидуалност и најавува море од можности, во вас ослободува неистражени емоции. Ќе ги поттикне вашите сетила со дрвенестиот афродизијак на цимет и моќта на здравец, додека нотата на давана нежно се спојува со кожата, омекнувајќи ја интензивната сензуалност на сандалово дрво. Мирисот на Fragrance Du Bois Cavort ја буди вашата љубопитност и совршено ве воведува во нови средби.

предизвикува возбуда и интензитет на првата средба

килибарна цветна хармонија на сензуални ноти

интензивно интимен унисекс мирис

Мирисот се прилагодува на кожата на корисникот и маѓепсува со софистицирана комбинација на елементи.

Приказната

Прва средба, прв допир со двете раце. Овие настани се длабоко интимни и со себе носат исчекување, мало треперење на телото и срцето. Овој мирис ја отелотворува таа емоција на тивка возбуда со маестрална комбинација на ноти.

Чини 290 евра