И изглед и спортско чувство за перфекција: Tissot PRC 200

Оваа колекција на Tissot има часовник за секого, од спортски до вистински класици. овојпат, ви го претсатавуваме спортскиот часовник Tissot PRC 200, отпорен на вода до 20 бари (200 m / 660 стапки), но со покласичен изглед и чувство.

Намалената рамка значи дека бројчаникот изгледа многу голем, што нуди јасно читање на времето. Оваа читливост е нагласена со употребата на суперлуминова за индексите и рацете.

А, ова се другите негови перформанси:

https://bozinovski.com.mk/shop/watches/prc200-4/