Конор Мек Грегор: Тие се е.ани идиоти

За време на еден од неговите последни настапи на прес-конференцијата пред натпреварот УФЦ 264, одржан минатиот викенд, Конор Мек Грегор зборуваше за потенцијалните борби против Логан и Џејк Пол ...

Откако домаќинот спомена потенцијална борба со браќата Пол, заедно со прашања пред неговиот трилошки натпревар со Дастин Поари, Ирецот ги сподели своите размислувања за Јутјуберите кои станаа боксери, едноставно одговарајќи: „Не сакам да размислувам воопшто за тие двајца идиоти“.

После оваа изјава, водителот го праша Мек Грегор дали некогаш може да се види како се борат со Логан и Џејк Пол, на што борецот одговори: „Јас едноставно не гледам на тоа како можност, но никогаш не вели никогаш. Ако тие продолжат со конкурентите и со што уште не, кој знае? Но, тие се е...и идиоти, двајцата “.