Машки, елегантен, заводлив: Неповторливиот мирис на Ultrared Men од Paco Rabanne

Ultrared Men од Paco Rabanne е машки, елегантен, заводлив и привлечен машки парфем. 

Парфемот Ultrared Men е ограничено издание и се отвора со ноти на црвено портокалова боја. Во срцето на овој шармантен, модерен и возбудлив парфем се тонка зрна и пралини, додека основата на парфемот се состои од мешавина од ноти на пачули и ванила.

 Направен во футуристичко шише кое е во иста форма како мирисот Ултравиолет, само овој пат во црвена боја.