Nautica Blue Sail: Покажете ја на другите вашата неисцрпна енергија

Покажете си на себе и на другите вашата неисцрпна енергија. 

Не застанувај, оди подалеку од твоите граници, победувај го секој предизвик. Машката тоалетна вода Nautica Blue Sail секогаш ќе биде со вас.


чист свеж мирис

воден мирис со морски ноти

свеж парфем, идеален за топлите денови