„Зачинет“ Doggy style: Ова секс поза вака ќе ве доведе до лудило

 Човек треба да биде имагинативен во кревет и постојано да воведува некои техники за да не му се здосади сексот ако тоа е можно. Се разбира, ние сме исто така тука за да ви дадеме нови идеи, и овој пат доаѓаме на помош на сите љубители на позата Doggy style.

Ако сте еден од нив, има неколку начини како да ја зачините оваа страствена игра од задниот дел.

Плитка пенетрација

За мажите, оваа поза е највозбудливата и многу е веројатно дека ќе се случи пред тоа и двајцата да го посакаат. Така, прилагодете се така што пенисот треба да продира во првата третина од вагината - ова ќе и ’даде на жената поголемо задоволство затоа што првата третина од вагината е исто така најчувствителна, а мажот нема да има оргазам толку брзо како што би се појавил во стандарден „кучешки стил“.

„Шлапкањето“ секогаш помага

Повеќето луѓе сметаат дека е „шлапкањето“ дава  возбудлива доза за време на оваа поза. Ако сте само на почетокот на врската, започнете да ја „шлапкате“ сè додека не видите како на партнерката и се допаѓа идејата. Ако двајцата се согласувате, пронајдовте одличен начин да ја убиете монотонијата на оваа поза.

Понесете ја позата Doggy style на ново ниво

Кучешкиот стил е, како што подразбира и името, животинска поза. Но, секогаш можете да го зачините. За време на сексот, извртувајте ги нозете едни на други. Ова дополнително ќе го намали просторот што го „моделира“ вашиот партнер, што дополнително ќе се напали и ќе го направи сексот уште повеќе животински.

Поза количка

Ова може да биде незгодно и за искусните момци, но ако тој е авантуристички, оставете ја девојката да се потпре на подлактиците додека тој се припива до бутовите, формирајќи „количка“. Во оваа поза, мажот има целосна контрола додека жената ужива во возењето.

Мажот треба да „се вклопи“

Во оваа поза, пенетрацијата е автоматски подлабока додека се стеснува вагиналниот канал. Поради ова, мажот побрзо ќе достигне кулминација, па затоа е подобро тој да застане додека жената го определува ритамот. Ова ќе го продолжи времетраењето на чинот и дополнително ќе ве возбуди.


Фото: freepik