12 реченици кои ги изговарате кога од жените сакате само едно

Машкиот ум не е толку сложен како женскиот. Навистина понекогаш е толку лесно да се претпостави што тој навистина сака. И тоа затоа што скоро сите мажи се сложуваат со една: жената е најважно да се увери дека е нежен, а потоа ќе го добие она што го сака. 

Еве кои реченици најчесто ги изговараат за ја задоволат својата сексуална жед.

1. Никогаш немам видено жена која е толку секси.

2. Ќе ти кажам нешто што претходно не сум го кажал никому.

3. Всушност ретко излегувам.

4. Цел живот ја чекам само онаа вистинската.

5. Мојот проблем е тоа што сум толку богат, па жените се цело време околу мене.

6. Едвај чекам да го запознаам твоето семејство.

7. Тоа ќе биде наша тајна.

8. Вечерва си многу убава.

9. Ние сме неверојатно слични, како една душа.

10. Само сакам да те прегрнам.

11. Не сум имал некој во животот долго време.

12. Не сум јас од оние кои само така ги собираат жените од клубот.