15 отсто попуст на апсолутно сé... И на веќе намалените производи! Во сите dm дрогерии од денес до 12 септември

Кога станува збор за успешно одговарање на потребите и желбите на потрошувачите – dm дрогериите несомнено дека ги поставуваат стандардите за успех!

И покрај многубројните тековни акции, попустот до -30% на одредени природни козметички производи, попустот до -35% на одредени органски производи, кои ќе траат до 12.9.2021, тие решија да ни подарат уште една неодолива понуда:  -15% ПОПУСТ  на АПСОЛУТНО СЀ. Попустот ќе важи во СИТЕ дрогерии, цели 4 дена (9.9 – 12.9.2021)  и ќе ви биде пресметан на каса! А, најважното е тоа што ПОПУСТОТ СЕ ОДНЕСУВА И НА ВЕЌЕ НАМАЛЕНИТЕ ПРОИЗВОДИ! 

Да не заборавиме  дека на нивните полици може да најдеме производи за сè што ни треба – богатата понуда на повеќе од 14.500 производи за нега и убавина, за нега на мажи и бебиња, за хигиена во домот, како и нега на алишта, природна козметика, органска храна и додатоци во исхрана... Причина плус зошто пазарувањето во нивните дрогерии е уникатно искуство!

На вас останува само да си ги изберете потребните производи и да се упатите до најблиската дрогерија каде ќе го искористите дополнителниот попуст од -15% на АПСОЛУТНО СЀ и ќе заштедите при вашето купување! Едноставно, зарем не? 

ПР објава