29 вежби кои можете да ги правите со помош на руско ѕвоно

Руското ѕвоно е навистина корисна справа во теретаната која многу малку луѓе ја користат.

Поголемиот дел од луѓето кои вежбаат се фокусираат на тегови и вежби кои се прават со нив, па руското ѕвоно е малку запоставено. Затоa ние одлучивме да ви претставиме 29 вежби кои ви покажуваат како макимално да го искористите овој тег.

Вежбите со руско ѕвоно активираат голем број на мускули и ја зголемуваат издржливоста, така да со помошта на овој тег, ќе успеете да направите тренинг за целото тело.

Погледнете го видеото кое ќе ви покаже кои вежби може да ги направите и како правилно се вежбаат.