30 НАЈЛУДИ ГОЛОВИ ЗА 2020 година

Коронавирусот го оптерети спортот оваа година, но сепак успеавме да ги издвоиме најдобрите голови што се постигнаа досега ...

Љубителите на спортот сега многу страдаат затоа што разни натпревари, мечеви и трки се одложени поради забраната за собирање и пандемијата на вирусот, карантинот и изолацијата доведоа до тоа најпопуларните фудбалерите да бидат во карантин, а некои извештаи потврдуваат дека цели клубови се под набудување заради ризик од добивање на овој вирус.

Иако 2020 година ќе биде запаметена како најлоша во историјата на спортот, успеавме да ги издвоиме за вас 30-те најдобри и најлуди голови што се случија досега.

Проверете го клипот и исполнете ги вашите спортски потреби, затоа што ние сме сигурни дека нестрпливи сте за тоа: