Ако имате палец како Бред Пит - одлични сте во сексот

Подвижноста на прстите, начинот на кој изговарате одредени букви или брзината со која јадете, ви кажува каков маж сте во сексот

Дали партнерот ќе биде добар во кревет нема никаква врска со големината на неговиот орган, па дури и со неговото претходно искуство, тврдат некои научници.

Додека искуството е сигурно добредојдено, постојат и некои други елементи што можат да укажат дали ќе имате страствен секс.

Подвижност на палецот

Научниците велат дека авантуристичките луѓе во кревет имаат палци кои се многу подвижни. Судејќи според неговите најнови фотографии, Бред Пит заслужено ја носи титулата голем љубовник со децении.

Начинот на кој ја пишувате буквата „y“

Ако на кирилица „y“ е долго и со „јамка“ на дното, си повлекол џек пот. Овие мажи се водени од интензивни страсти и се обдарени со богата имагинација и креативност.

Користи емотикони

Студиите покажаа дека луѓето кои често пати во својата преписка користат емотикони практикуваат секс повеќе од оние што не го прават тоа. Овие мажи се повеќе комуникативни, пристапни и подобри заводници.

Грицкање на ноктите

Иако е многу лоша навика, всушност, мажите имаат една многу добра особина - тие се прецизни. Ова се рефлектира и во сексот. Нема никакви инхибиции за нив, тие се подготвени да пробаат сè.

Сака сладолед од кафе

Истражувањата покажаа дека овие лица по природа се многу заводливи, возбудливи и секогаш подготвени да флертуваат. Сексот со нив никогаш не е досаден, тие живеат за кратки моменти на страст. Сепак, ако жените сакаат долга врска со ваков тип на мажи, тие можеби не се најдобриот избор.

Левораки мажи

Ако за нешто треба да им завидувате на левораките луѓе, тоа е дека имаат мнооогу секс. Истражувањата покажаа дека овие лица имаат многу подобар сексуален живот од десничари. Зошто? Науката се уште не открила.

Многу организиран

Изненадувачки, лицата што се сметаат за најдобри љубовници, всушност не се спонтани лица со авантуристички дух. Овие се луѓе кои имаат исклучителни организациски вештини, кои се совршени планери. Ова важи и за мажите и за жените и причината е што тие не влегуваат во „битката“ неподготвени, но водени од знаење.

Има релаксиран зафат

Како еден човек стои, раскажува многу за тоа како изгледа во кревет. Опуштеното држење на телото сведочи за лежерен човек кој е уверен во себе и кој ужива сензуални задоволства. Цврсто држење на телото е знак на ригидност, крут став, кој исто така се рефектира во сексот.

Голта храна и обожава слатки

Во повеќето случаи, непостојаните мажи се лоши љубовници. Тие не одвојуваат време да се запознаат со женското тело, туку имаат за цел само да ги задоволат нивните потреби. Истото важи и за оние кои обожаваат слатки.