Анкета на Машки магазин: Каде се продаваат најубавите машки часовници?

Од денеска под секој објавен текст на Машки магазин можете да гласате на анкетата: 

Каде се продаваат најубавите машки часовници во Македонија?

Вашето мислење секако е важно, а која компанија ќе го заземе првото место, ќе дознаеме наскоро.