Анкета на Машки магазин: Во која парфимерија најчесто купувате?

Од денеска под секој објавен текст на Машки магазин можете да гласате на анкетата: 

Во која парфимерија најчесто купувате?

Вашето мислење секако е важно, а која компанија ќе го заземе првото место, ќе дознаеме наскоро.