Aurora Sailor Silver: Доминира машкоста

Во откривањето на мажественоста, силата и храброста, скриени длабоко во вас, машкиот парфем Aurora Sailor Silver ќе ви помогне. 

Во мирисот доминира машкоста и веродостојно ќе го нагласи вашиот карактер на секој чекор.

ароматичен мирис со билни ноти

воден мирис со морски ноти

совршен за секој модерен господин