Барди има понуда од Олимпијакос, можна е преселба во Грција

Олимпијакос со понуда  за македонскиот репрезентативец Енис Барди и Леванте, конкретна со бројки.

Според медиумите од Шпанија,   Олимпијакос на Енис Барди му нуди годишна плата од 700.000 евра, Леванте ќе заработи нешто над 3 милиони евра. 

Барди има понуда и од клуб од  МЛС лигата, но македонскиот репрезентативец не сака да оди во САД.