Бекам и Лозано на „кец“ во изолација

Во време на коронавирусот, изолацијата и социјалната дистанцираност, не значи дека не треба да се грижиме за изгледот. 

Поранешниот Англиски фудбалер, трендсетер и инфлуенсер, Дејвид Бекам ја потстрижа својата коса по која е познат, па објави фотка на Инстаграм. 

Тој е познат по „бесните“ фризури ноз годините, а многу мажи ширум светот го копираа неговиот имиџ. 

Сега Бекам е потстрижан на „кец“ и добро му стои. Не е прв пат, но промената е добредојдена во овој период кога сите се дома, а тој сакаше да докаже дека не мора да се оди на фризер ако не е дозволено, туку дома може да си создаде нова фризура.

Скоро во исто време, еден од нашите најдобри пејачи, Влатко Лозаноски, исто така ја промени својата фризура. И тој по се изгледа на „кец“. Лозано сега изледа многу по свежо и модерно.