Без пардон: Кајмакоски го возвраќа ударот

По серијата навреди на негова сметка од како се појави фотографија каде тој наводно покажува двоглав орел со рацете, Кајмакоски и продукцијата на „ТЛЗП“ имаа свој став. Тие кажаа дека нема никаква врска сето тоа и дека Даниел ги покажувал налакираните нокти за потребите на шоуто.

Тој пак, на Инстаграм стори стави една интересна фотографија која објаснува многу нешта во врска со сето тоа што му се случи. Најмногу пораката која ја испраќа заедно со Едита: