Бидете со стил: Топ 4 јакни за есен

Винд јакна

Овие јакни се лесни, едноставни и имаат функција да ве заштитат од силен ветер. Во оваа јакна ќе изгледате елегантно, но и спортско и ќе бидете заштитени од студеното време и дожд.


Кожена јакна

Кожените јакни никогаш нема да излезат од стил и не можете да изгледате лошо со нив. Ако купите квалитетна кожена јакна, тогаш таа ќе трае со години, па дури и некој од вашето семејство може да ја наследи. Користењето кожена јакна ќе го подобри вашиот стил, особено ако сакате да носите тексас фармерки и чевли, а доколку купувате јакни со обвивка од крзно, тогаш ќе ви биде многу топло во нив.


Бомбер јакна

Друга спортска јакна која ви дава допир на елеганција и го поттикнува вашиот стил со минимализам. Иако е многу едноставна, таа е топла и обезбедува заштита од ветер и дожд, а исто така можете лесно да ја вклопите со другите работи во вашата гардероба.


Моторџиска јакна

Ако вашата кожна јакна не е доволно добра, тогаш размислете за моторџиска јакна. Овие се јакни кои се најпопуларното парче облека од сите. Тие обезбедуваат одлична заштита од дожд и ветер, а исто така ви даваат можност да создадете бунтовен и рокенрол изглед.