БОМБА- Нозе кренати во вис кон сонцето: Александра Накова вака ги користи последните летни денови

Познатиот модел Александра Накова на крај на летото ужива максимално во сонцето.

Во поза за збогување и нозе кренати во вис му кажува збогум на летното сонце.


Згодната манекенка последните летни денови ги поминува во луксузен ресорт споделувајќи фотографии во костими за капење.


Гордо го истакнува и се фали со презгодното тело, а и има зошто.


фото: инстаграм