Брутални улични тепачки во РУСИЈА

Погледнете како Русите проверуваат кој е најсилниот ...

Русите обично велат дека се силни, бестрашни и позитивно луди, а кога ќе го видите овој видео клип, дефинитивно ќе сфатите дека се храбри и имаат срца.

Ние најдовме видео клип на кој се гледа една од многуте улични борби што се организираат на улиците на Русија.

Овие борби ги здружуваат непрофесионалните борци кои сакаат да се покажат во вистински борби без употреба на ракавици или заштитни средства. Ова е дефинитивно најопасната форма на борба и разни повреди се скоро загарантирани, но не ги спречува овие момци да влезат во импровизирани рингови и да се видат меѓусебно кој е помоќен.

Иако станува збор за крвава борба, сите борци имаат почит кон своите противници, па дури и откако победуваат или губат, со насмевка се поздравуваат од нивниот борбен партнер, по што ги лекуваат повредите и се подготвуваат за други борби.

Погледнете една од овие „убиствени„ и возбудливи уличенитепачки.