Burberry Brit Rhythm: Парфемот кој буди неверојатна енергија

Burberry Brit Rhythm е жив, дрвенест, ароматичен парфем кој буди енергија во вас.

Има мажествени ноти кои му даваат потполна заводливост и уникатен мирис.

Токму тоа е и мамка за жените.

Горните ноти носат мирис на свеж босилек, вербена, зачинет кардамон и бобинки од смрека. Средните ноти се црна кожа, пачули и смола ститакс, базирани на акцентиран кедар, темјан и зрно тонка.