Цако и пријателите во Москва: Европски прваци во танци

На Европското првенство во танци кое се одржа во Москва, Русија, македонската танцова школа „Dancers United“ го освои првото место и стана Европски првак. 

Со фантастичен танц, добро координирана екипа и професионализам, нашите ја освоија публиката од прва. Во победничкиот тим кој вклучува и лица со Даунов синдром, членува и Александар Матовски- Цако кој исто така ги покажа своите танцувачки вештини. Овој мултиталент неодамна издаде и книга.

Чеситки за златото. Не направивте горди!