Часовник со елегантно-спортски дизајн: Tissot Gent XL

За мажи вљубени во деталите, совршено парче е часовникот Tissot Chrono XL.

Овој часовник со чист дизајн, има елегантно-спортски изглед и може да се комбинира со повеќе стилови на облекување.

*кликнете на фотографијата за повеќе информации

Часовникот е достапен во повеќе комбинации, а ќе го пронајдете во продавниците на Божиновски, или он лајн на нивната веб страна.


*пр-објава