Читателите на Машки магазин одбраа: Најубавите часовници во Македонија се продаваат во My:Time

Со вкупно 443 заврши анкетата на Машки магазин и прашањето кое беше поставено-  Каде се продаваат најубавите машки часовници? 

Во анкетата беа претставени Македонски компании кои продаваат часовници, а според вашите гласови, компанијата My:Time освои најмногу гласови- или 52 %, односно 231 глас. Второто место го зазеде B-Watch со 39% или 173 гласови, а третото место со 9 % или 39 гласови припадна на ZAF Time. 

Во продолжение погледнете ги вкупните гласови и резултатите: