Читателите на Машки магазин одбраа: Најубавите парфеми во Македонија се продаваат во Schatze

Со вкупно 452 гласови, заврши анкетата на Машки магазин и прашањето кое беше поставено- Во која парфимерија најчесто купувате? 

Во анкетата беа претставени Македонски компании кои продаваат парфеми, а според вашите гласови, парфимеријата Schatze освои најмногу гласови- или 55%, односно 247 гласoви. Второто место го зазеде Космо со 28% или 127 гласови, а третото место со 17% или 78 гласови припадна на Еликсир.

Во продолжение погледнете ги вкупните гласови и резултатите: