Читателите на Машки магазин одбраа: Омилен бренд во кој купувате бредирана облека е Massimo Dutti

Со вкупно 232 гласови, заврши анкетата на Машки магазин и прашањето кое беше поставено- Каде купувате машка брендирана облека? 

Во анкетата беа претставени светски брендови кои со потсретство на македонски компании ги имаме кај нас, а според вашите гласови, брендот Massimo Dutti освои најмногу гласови- или 50%, односно 116 гласoви. Второто место го зазеде Hugo Boss со 38% или 87 гласови, а третото место со 13% или 29 гласови припадна на Paul & Shark.

Во продолжение погледнете ги вкупните гласови и резултатите: