Човек со две огромни змии се вози во јавен превоз, па почнал да го прави ова: Луѓето се вознемириле, не знаеле што им се случува (ВИДЕО)

Повеќето од патниците делуваат мирно, но не и жената во црна јакна...

Некои се плашат од змии, додека други ги чуваат како домашни миленици. А што може да се каже за поединци кои не се одвојуваат од рептилите ниту во јавниот превоз!?

Следното видео од метрото во Њујорк стана вирално и предизвика жестока дискусија на мрежите. На него се гледа млад човек со две огромни змии - едната во скутот, а другата околу вратот.

Повеќето од патниците делуваат смирено, но не и жената во црна јакна која внимава на необичните миленици.

Видеото е објавено на многу сајтови и има милиони прегледи.

FactsClip беше објавен на профилот на Инстаграм со порака: „Ова треба да биде нелегално“.

Многу корисници веруваат дека внесувањето змии во транспортот, без соодветна заштита, е нелегално и опасно.

„Жената во црно сако има реална реакција. Не разбирам како сите други се толку рамнодушни“, напиша една личност.

Фото: Принтскрин
Извор: Espreso.co.rs