„Детето“ кое никој не може да го обори со рака

Александар Топроли станал хит на Интернет затоа што тој е човек кој се чини дека ги има најсилните раце на светот ...

Ова младо момче има 20 години и потекнува од Русија, а го посети Њујорк каде што се реши на улица да обори раце со секое лице што го предизвикува. Тој дури рече дека ќе им даде 100 долари на секој што ќе го победи, но никој не беше во можност да го стори тоа.

Она што најмногу нè импресионира кај овој човек е дека тој се однесува како воопшто да не се ни мачи кога ги оборува рацете и има неверојатна количина на моќ. Дејствува прилично мирно, па дури и се смее за време на флешот, а неговиот физички изглед воопшто не укажува дека е толку силен.

Александар вели дека уште од дете бил најсилен во училиштето и дека никој не можел да му ја обори раката, па сето тоа започнало.