Девојките ги откриваат најперверзните работи во кои уживаат

Сексот е една од работите што го движат светот, без разлика дали сакаме да признаеме или не. Корисничките на пребарувачот „Базфид“ напишале што најмногу им се допаѓа во сексот. Дали претерале?

Врзување

"Ми се допаѓа кога партнерот ме врзува и ми го ограничува движењето. Чувството дека не можам да се движам или морам да се борам со него навистина ме поттикнува. Мојата најголема фантазија е некој да ме врзе цела и да ме доведе до оргазам."

Еротска хипноза

"Имам неколку партнери и уживам во различни фетиши со нив, но она што најдобро ми функционира во последно време е еротската хипноза. Мојот партнер ме става во лесен транс и ме води да најдам задоволство во задоволувањето на неговите потреби".

Егзибиционизам

„Сакам различни перверзии во кревет, но мојата неостварена фантазија е некој да ме гледа додека имам секс.

Гушење

"Јас сум во брак со истиот маж 23 години. Многу експериментиравме во сексот и можам да кажам дека пробавме се. Неодамна почнавме да се врзуваме и да се гушиме".

Една жена и двајца мажи

„Ми се допаѓа идејата да бидам во сексуална и емотивна врска со двајца мажи одеднаш и таа врска ги вклучува сите тројца“.

Секс играчки

"Моето момче и јас имаме лисици, врзани очи, гази, камшици, вибратор. Ја користиме и храната во нашите сексуални игри".

Фото:freepik