Две декади вински и кулинарски хедонизам: Едно од најубавите места во Скопје

По убавина, ги надминува сите просечни хотелски ресторани кај нас и ова место вреди да се посети. 

Hunter’s Lodge Kamnik или Ловната куќа Камник е луксузна по многу нешта. Тесно е поврзана е со замокот Камник.

Менито е преполно со интернационални јадења, но е најпознато и по една од најдолгите вински листи што некогаш ќе ги сретнете. Навистина незаборавно искуство, ресторанот, кој доаѓа со убава тераса на отворено во потоплиот дел од годината, е украсен со чувство на лов, вклучувајќи мебел од рогови.

А оваа година слави јубилеј, односно 20 години постоење.

Еве како изгледа за оние кои не знаат.