Движечки тенк: Чудо кое не може да заглави во снег

Ова само Русите го можат!

Добро познататите руски Јутубери "Garaž-54"  сметаа дека на мал автомобил му недостасуваат тркала, па решиле да направат подвижено чудовиште.

Мајсторите беа инспирирани од индиски авто- механичари кои го доработија моделот Toyota Vios.