Џастин Бибер и понатаму сака да си ги измери силите со Том Круз

Популарниот пејач и понатаму смета дека може да го „истепа“ Круз...

„Сакам да го предизвикам Том Круз на меч. Том, доколку не го прифатиш овој предизвик значи дека се плашиш“ - напиша Бибер на својот профил на 10 јуни 2018 година. Помина скоро една година од оваа изјава и оваа борба не се случи, бидејќи Том круз потполно го игнорираше Бибер и не напиша ништо поврзано за неговиот предизвик.

Мномина мислеа дека и самиот Бибер се откажа од тоа, но тој во интервјуто со Џејмс Корден рече дека и понатаму сака да се бори против Том.

Целиот текст можете д го прочитте на Хаштаг