Еден е ваков: Парфем за силни и бескомпромисни мажи

Овој мирис е развиен во 2001 година, но до денес е доста вообичаен. Парфемот е класифициран ориентален и дрвенест. Со други зборови, совршен за есенски и зимски период. Најзабележителни ноти во овој мирис се аромите на мандарина, лимета, кардамон. Најизразени се во почетната фаза. Потоа ќе се откријат мирисите на рози, лилјани од долината и јасмин. Најдолго траат вирџинскиот кедар, ванила, амбра и мошус. Моќта на овие состојки не е многу долга - трае околу 3-4 часа - тоа ќе биде сосема доволно за обичен состанок. Но потоа распукува и трае цел ден. 

Парфимерите забележуваат дека таков мирис е најдобар за млади луѓе, како и за средовечни мажи, па дури и за елегантни мажи. Се испорачува во шише направено од карамел стакло, затворено со капак во облик на круна со златни нијанси. Овој производ се произведува во ограничен формат - годишно се произведуваат само околу илјада шишиња. Како што забележуваат корисниците во нивните прегледи, мирисот на парфемот може да се нарече многу силен и бескомпромисен. Ваквите парфеми се совршени за секој празник или забава.


Предности:

Направен е врз основа на уникатни и ретки компоненти;

Доволно добро оригинално пакување;

Невообичаена пирамида на мирисни ноти;

Квалитетна изработка.

Недостаток:

Мора да се нарача директно од производителот;

Високи трошоци за производство.