Фамозните Луис Витон машки чевли: Лукзуз на висока нога

Како едни од најдобрите, се сметаат токму чевлите на брендот „Луис Витон“. Тие се синоним за престиж, луксуз но и за удобрност.

Машките чевли од овој бренд се вистинска привилегија. Но се многу скапи. Изработени се од најдобра кожа, имаа одличен, флексибилен ѓон и дизајнерски се совршени.

Ова е најновата колекција на машки чевли од овој бренд:

Цена: 1.100 евра

Цена: 860 евра

Цена: 1.330 евра

Цена: 980 евра

Цена: 860 евра

Цена: 700 евра

Цена: 925 евра

Цена: 1.100 евра